İZMİR / URLA - Uzunkuyu Ortaokulu

Şbt

Sayın Kaymakamımız Mustafa GÖZLEK ve Sayın ilçe Milii eğitim müdürümüz Süleyman CAN öğrencilerimizin karne heyecanlarına ortak oldular

Ock

Uzunkuyu İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri üretimi önemsiyor. Bunun için  Tarım Atölyelerinde çocuklarımız Ekin Şenliğinde kışlık sebzelerini tarlalarına diktiler.

Ock

100. Yıl Atatürk 27. Kır Koşusu Yıldız Kızlar Takım Şampiyonu, Yıldız ErkeklerTakım 3. sü;  Ferdi Yıldız Kızlar Urla 4. sü Bediş, Yıldız erkekler Urla 4. sü  Ali. İlk yarışımızı bir 1.lik, bir 3.lük ve toplamda 10 madalya ile tamamladık. Çocuklarımızı tebrik ederiz.

Ara

Bugün okulumuzda özellikle sosyal medya kullanımı başta olmak üzere, internet kullanımı üzerine konunun uzmanları tarafından öğrencilerimize Siber Farkındalık eğitimi verildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman CAN ve Şube Müdürümüz Sayın Abuzer PİŞKİN okulumuzu ziyaret edip incelemelerde bulundular.24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladılar.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ağaç, çiçek ve yeşillik medeniyet demektir. Yeşil görmeyen gözler renk zevkinden mahrumdur.” sözünden yola çıkarak okul bahçemize 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamnıda özel fidan diktik. Fidan dikimi okul müdürümüz Pınar Duygu ERDOĞAN ,müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85.yılında saygı,sevgi ve özlemle anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinliklerini çoşkuyla kutladık.

Sayın Velimiz;

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı I.Yarıyıl, “Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı”

18 Ekim Çarşamba Günü Saat: 13.00 ’de okulumuz yemekhanesinde yapılacaktır.

Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, devamsızlık v.b. durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Tem

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Mücahit YENTÜR, Okulumuz Uzunkuyu Köy Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen Yaz Atölyelerini ziyaret etti. Ziyarette Yentür'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İzzet GÜNDÜZ, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz eşlik etti.Okulıumuz Uzunkuyu Köy Yaşam Merkezi'nde yetişkinler için resim, çocuklar için seramik, spor ve müzik atölyeleri yeralmaktadır.Atölye derslerimizde Beden Eğitimi Öğretmeni Olcay Mantar, Müzik Öğretmeni Sedat Bozan, Seramik Öğretmeni Şaheser Doymaz ve Resim Öğretmeni Füsunkâr Özsoy yetişkinlerin ve çocukların hem öğrenmesi hem de kaliteli zaman geçirmesi için emek veriyor.İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mücahit YENTÜR atölyelerimizde  öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti.

Haz

Karne heyecanını yaşayan öğrencilerimizle güzel bir kapanış töreni yaşadık.Törende Uzunkuyu Ortaokulu Ağırlıklı yıl sonu ortalamaları ile dereceye giren öğrencilerimiz ; Okul Birincisi Öğrencimiz 5A Sınıfından Ecrin Bade CANER, Okul İkincisi Öğrencimiz 5A Sınıfından Berrak SARAÇ ve Okul Üçüncüsü Öğrencimiz 8A Sınıfından Nisa EROĞLU  belgelerini Okul Müdürümüz ve Sınıf Öğretmenlerinin takdimi ile aldılar.Kendilerini kutluyor ve tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 8. sınıf mezunları

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Mustafa Kemal Atatürk

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin çoşkulu etkinlikleri, velilerimiz ve muhtarlarımızın katılımıyla kutlandı.Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası turnuvalarda 1.olan sınıflarımıza ödülleri törenimize katılan muhtarlarımız tarafından verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.